Een unieke vlag met een eigen design bedrukken

Het personaliseren van producten heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen, en daarom zijn er ook verschillende aanbieders waarbij je een vlag bedrukken kan met een eigen ontwerp. Het is natuurlijk voor jezelf mogelijk vlaggen te bedrukken, maar vlaggen drukken is ook een mooi en origineel cadeau voor iemand anders. Denk maar eens aan alle leuke vlaggen die je kunt laten bedrukken voor een themafeest, geboorte, huwelijk, verjaardag of succesvol afgesloten examen. In 'vlaggenland' zijn er ook veel vragen om een een vlag te bedrukken van een bepaald land, zoals de vlag van Frankrijk en de vlag van Italie. Het leuke van vlaggen bedrukken is dat je geen genoegen hoeft te nemen met een standaardvlag, maar dat je hierop ook bijvoorbeeld je eigen naam (of die van een ander persoon), of een foto kunt laten plaatsen. Je kunt een vlag laten bedrukken met elke opdruk en kleur mogelijk. Bestelde vlaggen drukken wij enkelzijdig maar door de stevige, fijnmazige vlaggenstof is de bedrukking ook aan de andere zijde goed zichtbaar. In het onderstaande overzicht zie je enkele betrouwbare partijen waar je een vlag kunt bedrukken. Je ziet dat een vlag laten bedrukken helemaal niet duur hoeft te zijn.

Vlaggen bedrukken voor organisaties

Ook commerciële bedrijven en verenigingen kunnen een vlag bedrukken. Vlaggen bedrukken is al mogelijk vanaf een enkel stuk, maar grotere aantallen is vaak ook geen probleem. Organisaties kunnen vlaggen drukken voor grote evenementen, maar je kunt ook een vlag laten drukken om bepaalde producten of aanbiedingen aan te prijzen. Naast vlaggen hebben de meeste aanbieders een heel assortiment aan buitenreclame zoals spandoeken, posters en kleding.

 

Update per 1-1-2016: vanaf vandaag worden er geen vlaggen meer via de vlag-specialist verkocht. Hiervoor wijzen wij u graag door naar betrouwbare partners zoals hierboven is weergegeven.